Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Van republiek tot koninkrijk! De kinderen van groep 8 zijn afgelopen vrijdag met de trein naar Den Haag geweest. Ze hebben een ... Lees meer »
Start van de themaweken Opening van de cultuurweken! De komende vier weken werken alle groepen aan het 'van.... tot... ... Lees meer »
Help! Wanted! Gezocht! Lees meer »
Kerkenpad Op woensdag 7 maart bracht groep 6 een bezoek aan twee kerken in Epe. De Goede Herder kerk en de ... Lees meer »
Nieuwsbrief van maart Lees meer »
Gyminstuif groep 1 t/m 4 Vandaag was weer de jaarlijkse gyminstuif. Zoals altijd weer een groot succes! Lees meer »
Groep 8 heeft gewonnen! Joehoe.. groep 8 heeft gewonnen! De RSG had een leuke wedstrijd georganiseerd op de open dag (u ... Lees meer »
Ruimtelijke figuren Vandaag was het doel van de les om de ruimtelijke figuren te kennen en herkennen. Groep 7 kan ze ... Lees meer »
AftersCool 1 februari Lees meer »
Atletiek clinics bij gym Groep 5 en 6 kunnen heel hard rennen! Onder leiding van een coach en meester Jeroen leren ze al ... Lees meer »
Sinterklaas 2017 deel 2 Een leuke dag met heel veel mooie foto's. Te mooi om niet te delen ?? Lees meer »
Sinterklaas 2017 Het was even spannend, zou de Goede Sint wel komen. Iets na half 9 was het zover, daar kwam de ... Lees meer »
Het nationaal schoolontbijt Ontbijten op school! Vandaag zijn wij de dag begonnen, net als heel veel andere scholen, met he ... Lees meer »
Veilig Verkeer Nederland fietsenkeuring Maandag was het weer de tijd voor de jaarlijkse fietsenkeuring. Veel fietsen werden grondig nage ... Lees meer »
Fietscontrole Direct na de herfstvakantie zal maandagmiddag 23 oktober de jaarlijkse fietscontrole plaatsvinde ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 5Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  Volgende   Laatste