Zoeken:

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
In de krant! Lees meer »
Ouderhulpformulieren Aan het begin van het schooljaar heeft u de ouderhulpformulieren gekregen. Als ouderraad hebben ... Lees meer »
Nieuwe leerlingen We kunnen vertellen dat in de eerste periode van dit nieuwe jaar goed gaat met de nieuwe aanmeld ... Lees meer »
Leerlingenraad Omdat wij het als school belangrijk vinden dat de mening van leerlingen ook mee wordt genomen in ... Lees meer »
Zendingsgeld Denkt u aan het meenemen van zendingsgeld voor stichting DeLange? In November komen ze meer vert ... Lees meer »
Klaar-Over In de afgelopen nieuwsbrieven heeft al een aantal keer iets gestaan over onze klaarover service. ... Lees meer »
ACTIE SCHOENMAATJES Er stromen al heel wal schoenendozen binnen. Wat fijn om te zien dat we op deze manier met elkaa ... Lees meer »
Schoolreisje 2018 Op vrijdag 22 april zijn de kinderen van groep 1 tot en met 7 op schoolreisje geweest. Groep 1 e ... Lees meer »
Help! Wanted! Gezocht! Lees meer »
Gyminstuif groep 1 t/m 4 Vandaag was weer de jaarlijkse gyminstuif. Zoals altijd weer een groot succes! Lees meer »
Groep 8 heeft gewonnen! Joehoe.. groep 8 heeft gewonnen! De RSG had een leuke wedstrijd georganiseerd op de open dag (u ... Lees meer »
Ruimtelijke figuren Vandaag was het doel van de les om de ruimtelijke figuren te kennen en herkennen. Groep 7 kan ze ... Lees meer »
AftersCool 1 februari Lees meer »
Atletiek clinics bij gym Groep 5 en 6 kunnen heel hard rennen! Onder leiding van een coach en meester Jeroen leren ze al ... Lees meer »
Sinterklaas 2017 deel 2 Een leuke dag met heel veel mooie foto's. Te mooi om niet te delen ?? Lees meer »
 
Pagina 1 van 5Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  Volgende   Laatste