Zoeken:

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Verrassing Beste allemaal,Vanmorgen werd ons team verrast door een drietal ouders met deze heerlijke petit- ... Lees meer »
Uitnodiging gyminstuif Beste ouder(s) en/of verzorger(s) van de kinderen van groep 1 t/m 4,Elke wee ... Lees meer »
Landelijke onderwijsstaking 30 en 31 januari OnderwijsstakingOp 30 en 31 januari roepen de bonden alle leden uit het basis-, voortgezet en sp ... Lees meer »
Lichtjestocht Als team van de Anne de Vriesschool willen wij een ieder die ons geholpen heeft bij het organise ... Lees meer »
Uitnodiging Kerk-School en gezinsdienst Beste ouders/verzorgers,Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar weer in samenwerking met de andere ... Lees meer »
Schoonmaakavonden Beste ouders / verzorgers,Gedurende het schooljaar zijn er 5 avonden gepland voor het (extra) sc ... Lees meer »
Kinderboekenweek Goedemorgen,Vandaag begint de kinderboekenweek. De opening zal bij goed weer gelijk aan het begi ... Lees meer »
Tweede studiedag Zoals in een eerdere nieuwsbrief aangekondigd is er met het team nog een studiedag gepland waarb ... Lees meer »
Schoolzwemmen In de bijlage vindt u een bericht over het schoolzwemmen. Willen deouders van groep 5 en 6 deze ... Lees meer »
In de krant! Lees meer »
Ouderhulpformulieren Aan het begin van het schooljaar heeft u de ouderhulpformulieren gekregen. Als ouderraad hebben ... Lees meer »
Nieuwe leerlingen We kunnen vertellen dat in de eerste periode van dit nieuwe jaar goed gaat met de nieuwe aanmeld ... Lees meer »
Leerlingenraad Omdat wij het als school belangrijk vinden dat de mening van leerlingen ook mee wordt genomen in ... Lees meer »
Zendingsgeld Denkt u aan het meenemen van zendingsgeld voor stichting DeLange? In November komen ze meer vert ... Lees meer »
Klaar-Over In de afgelopen nieuwsbrieven heeft al een aantal keer iets gestaan over onze klaarover service. ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 5Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  Volgende   Laatste