Zoeken:

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Bloembollenactie Bloembollen- en chocoladeactie voor het schoolplein!De tijd om de bloemetjes weer buiten te zett ... Lees meer »
Actie voor het schoolplein Bloembollen- en chocoladeactie voor het schoolplein! De tijd om de bloemetjes weer buiten te zet ... Lees meer »
Spelling Deze week hebben we met de woorden eindigend  op -ieel, -ueel en -iaal geoefend. Ze moesten een ... Lees meer »
gym instuif Beste ouders, Denkt u aan de gyminstuif morgenochtend?. Deze begint om 11.30 U. tot 12.15. Mocht ... Lees meer »
Nationale Voorleesdagen Lees meer »
Schoolfruit Drie dagen in de week krijgen wij schoolfruit. Een super initiatief om kinderen (en soms ook oud ... Lees meer »
Tweede studiedag Zoals in een eerdere nieuwsbrief aangekondigd is er met het team nog een studiedag gepland waarb ... Lees meer »
Schoolzwemmen In de bijlage vindt u een bericht over het schoolzwemmen. Willen deouders van groep 5 en 6 deze ... Lees meer »
In de krant! Lees meer »
Ouderhulpformulieren Aan het begin van het schooljaar heeft u de ouderhulpformulieren gekregen. Als ouderraad hebben ... Lees meer »
Nieuwe leerlingen We kunnen vertellen dat in de eerste periode van dit nieuwe jaar goed gaat met de nieuwe aanmeld ... Lees meer »
Leerlingenraad Omdat wij het als school belangrijk vinden dat de mening van leerlingen ook mee wordt genomen in ... Lees meer »
Zendingsgeld Denkt u aan het meenemen van zendingsgeld voor stichting DeLange? In November komen ze meer vert ... Lees meer »
Klaar-Over In de afgelopen nieuwsbrieven heeft al een aantal keer iets gestaan over onze klaarover service. ... Lees meer »
ACTIE SCHOENMAATJES Er stromen al heel wal schoenendozen binnen. Wat fijn om te zien dat we op deze manier met elkaa ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 5Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  Volgende   Laatste