Zoeken:

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Waterfeest Geen droge draad meer op het lijf, maar wat een plezier hadden de kinderen tijdens het waterfees ... Lees meer »
Creatief Kinderen van groep 5 zijn bezig met een schilderij á la Ton Schulten. En dat lukt geweldig. De s ... Lees meer »
Muziek door de hele school Deze weken klinkt er uit de lokalen vrolijke muziek en zie je geconcentreerde kinderen mee spele ... Lees meer »
Bewegend leren Er zijn onlangs nieuwe materialen aangeschaft voor het bewegend leren voor alle groepen. De kind ... Lees meer »
Zonnebloemen Kinderen van groep 5 kunnen niet wachten tot de zonnebloemzaadjes die ze hebben gezaaid flink ga ... Lees meer »
Buiten bewegen Op school is er veel aandacht voor bewegen. Naast het bewegend leren in de groepen zijn er ook d ... Lees meer »
Verrassing Beste allemaal,Vanmorgen werd ons team verrast door een drietal ouders met deze heerlijke petit- ... Lees meer »
Uitnodiging gyminstuif Beste ouder(s) en/of verzorger(s) van de kinderen van groep 1 t/m 4,Elke wee ... Lees meer »
Landelijke onderwijsstaking 30 en 31 januari OnderwijsstakingOp 30 en 31 januari roepen de bonden alle leden uit het basis-, voortgezet en sp ... Lees meer »
Lichtjestocht Als team van de Anne de Vriesschool willen wij een ieder die ons geholpen heeft bij het organise ... Lees meer »
Uitnodiging Kerk-School en gezinsdienst Beste ouders/verzorgers,Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar weer in samenwerking met de andere ... Lees meer »
Schoonmaakavonden Beste ouders / verzorgers,Gedurende het schooljaar zijn er 5 avonden gepland voor het (extra) sc ... Lees meer »
Kinderboekenweek Goedemorgen,Vandaag begint de kinderboekenweek. De opening zal bij goed weer gelijk aan het begi ... Lees meer »
Tweede studiedag Zoals in een eerdere nieuwsbrief aangekondigd is er met het team nog een studiedag gepland waarb ... Lees meer »
Schoolzwemmen In de bijlage vindt u een bericht over het schoolzwemmen. Willen deouders van groep 5 en 6 deze ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 6Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  Volgende   Laatste