Categorieën:
Zoeken:

Groep 4

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Juf Dorien 60 jaar! Beste ouder(s)/verzorger(s),Groot feest komende week op de Anne de Vries! Juf Dorien wordt komen ... Lees meer »
Eindtoets groep 8 Beste ouders,Het is zover: groep 8 is begonnen met de eindtoets! Zet em op jongens en meisjes! J ... Lees meer »
AftersChool Beste ouders,Morgen organiseren de buurtsportcoaches een leuke activiteit voor alle kinderen op ... Lees meer »
rekenboekjes Sommige kinderen vonden het rekenen vandaag zo leuk gaan , dat ze thuis graag verder wilden werk ... Lees meer »
Opening cultuurweek Beste ouders, Volgende week dinsdag 12 maart kunt u mee genieten van de opening van de cultuurwe ... Lees meer »
Actie voor het schoolplein Bloembollen- en chocoladeactie voor het schoolplein! De tijd om de bloemetjes weer buiten te zet ... Lees meer »
gym instuif Beste ouders, Denkt u aan de gyminstuif morgenochtend?. Deze begint om 11.30 U. tot 12.15. Mocht ... Lees meer »
Ouderhulpformulieren Aan het begin van het schooljaar heeft u de ouderhulpformulieren gekregen. Als ouderraad hebben ... Lees meer »
Leerlingenraad Omdat wij het als school belangrijk vinden dat de mening van leerlingen ook mee wordt genomen in ... Lees meer »
Zendingsgeld Denkt u aan het meenemen van zendingsgeld voor stichting DeLange? In November komen ze meer vert ... Lees meer »
Finale van de verhalenwedstrijd Vanmiddag was de super spannende verhalen wedstrijd van de Anne de Vries. Eerst de voorrondes in ... Lees meer »
Schoolreisje groep 3 en 4 Lees meer »
Opening landen project Lees meer »
Groep 4 naar het bos Lees meer »
"Rare koeien" Op vrijdag 9 oktober zijn de groepen 3 en 4 naar de voorstelling "rare koeien" geweest ... Lees meer »