Categorieën:
Zoeken:

Groep 6

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Juf Dorien 60 jaar! Beste ouder(s)/verzorger(s),Groot feest komende week op de Anne de Vries! Juf Dorien wordt komen ... Lees meer »
Eindtoets groep 8 Beste ouders,Het is zover: groep 8 is begonnen met de eindtoets! Zet em op jongens en meisjes! J ... Lees meer »
AftersChool Beste ouders,Morgen organiseren de buurtsportcoaches een leuke activiteit voor alle kinderen op ... Lees meer »
Opening cultuurweek Beste ouders, Volgende week dinsdag 12 maart kunt u mee genieten van de opening van de cultuurwe ... Lees meer »
Bloembollenactie Bloembollen- en chocoladeactie voor het schoolplein!De tijd om de bloemetjes weer buiten te zett ... Lees meer »
Schoolzwemmen In de bijlage vindt u een bericht over het schoolzwemmen. Willen deouders van groep 5 en 6 deze ... Lees meer »
Ouderhulpformulieren Aan het begin van het schooljaar heeft u de ouderhulpformulieren gekregen. Als ouderraad hebben ... Lees meer »
Leerlingenraad Omdat wij het als school belangrijk vinden dat de mening van leerlingen ook mee wordt genomen in ... Lees meer »
Zendingsgeld Denkt u aan het meenemen van zendingsgeld voor stichting DeLange? In November komen ze meer vert ... Lees meer »
Schoolreisje 2018 Op vrijdag 22 april zijn de kinderen van groep 1 tot en met 7 op schoolreisje geweest. Groep 1 e ... Lees meer »
Atletiek clinics bij gym Groep 5 en 6 kunnen heel hard rennen! Onder leiding van een coach en meester Jeroen leren ze al ... Lees meer »
Sinterklaas 2017 Het was even spannend, zou de Goede Sint wel komen. Iets na half 9 was het zover, daar kwam de ... Lees meer »
Het nationaal schoolontbijt Ontbijten op school! Vandaag zijn wij de dag begonnen, net als heel veel andere scholen, met he ... Lees meer »
Een leerzame judo les. Vandaag hebben de leerlingen van de groepen 3, 4, 5 en 6 judo les gehad. Lees meer »
Kinderboekenweek voorstelling. Vandaag zijn wij met groep 5 en 6 naar de spannende voorstelling Anastasia en Tony geweest. De k ... Lees meer »