Categorieën:
Zoeken:

Groep 7

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Juf Dorien 60 jaar! Beste ouder(s)/verzorger(s),Groot feest komende week op de Anne de Vries! Juf Dorien wordt komen ... Lees meer »
AftersChool Beste ouders,Morgen organiseren de buurtsportcoaches een leuke activiteit voor alle kinderen op ... Lees meer »
Opening cultuurweek Beste ouders, Volgende week dinsdag 12 maart kunt u mee genieten van de opening van de cultuurwe ... Lees meer »
Spelling Deze week hebben we met de woorden eindigend  op -ieel, -ueel en -iaal geoefend. Ze moesten een ... Lees meer »
Ouderhulpformulieren Aan het begin van het schooljaar heeft u de ouderhulpformulieren gekregen. Als ouderraad hebben ... Lees meer »
Leerlingenraad Omdat wij het als school belangrijk vinden dat de mening van leerlingen ook mee wordt genomen in ... Lees meer »
Zendingsgeld Denkt u aan het meenemen van zendingsgeld voor stichting DeLange? In November komen ze meer vert ... Lees meer »
Ruimtelijke figuren Vandaag was het doel van de les om de ruimtelijke figuren te kennen en herkennen. Groep 7 kan ze ... Lees meer »
Kunst van groep 7 Lees meer »
De wensambulance Lees meer »
Project "ik eet het beter". Lees meer »
Verkeersexamen Lees meer »