TECHNIEKONDERWIJS (2 maart)
Wie heeft het slimme idee dat de wereld op zijn kop gaat zetten? De bright ideas challenge vraagt leerlingen om hun creatieve oplossingen voor de wereld in 2050. Vandaag hebben we geleerd hoe je je eigen tekenmachine kan maken.

SINTERKLAASFEEST
Op vrijdag 4 december bezocht de Sint samen met zijn Pieten de Anne de Vriesschool. Zijn paard Ozosnel was zijn ijzer kwijt en moest naar de hoefsmid voor nieuwe schoenen. Meneer Ard van ezelboerderij De Koperen Ezel was zo aardig om de Sint te komen brengen met zijn ezel.

SINTERKLAAS KAPOENTJE, GOOI WAT IN MIJN SCHOENTJE .....!
We hebben onze schoen gezet en prachtige liedjes gezongen bij het haardvuur. Wat lekkers voor Ozosnel neergelegd en toen was het afwachten..... de volgende dag waren onze schoentjes gevuld. Een leuk cadeautje en een lekkere mandarijn.... wat zijn we verwend en wat was het gezellig!!! Op naar ons sinterklaasfeest op 4 december. We kijken er nu al naar uit .....

LAMPIONNENOPTOCHT GROEP 1 T/M 4
Eindelijk was het 11 november en mochten we met onze zelfgemaakte lampion door school gaan lopen. Eerst hebben we voor groep 7 gezongen en we kregen zelfs nog iets lekkers van de kinderen. Toen zijn we ook maar even langs juf Bertine en juf Dorien gelopen ..... en echt waar ..... nadat we weer een prachtig Sint Maarten liedje hadden gezongen kregen we ook van deze juffen iets lekkers!

GEZONDE SCHOOL
Op woensdag 11 november a.s. start onze schoolfruit actie. Tot en met 16 april eten we op woensdag, donderdag en vrijdag samen groente en fruit in de klas. U hoeft op deze dagen dan geen groente of fruit mee te geven aan uw zoon of dochter.

NATIONAAL SCHOOLONTBIJT 2020
Op dinsdag 3 november hebben we met de hele school meegedaan aan het Nationaal Schoolontbijt. Wat was het gezellig en wat is er heerlijk gegeten. Een fijne en gezonde start van de dag!!